Durant els dies 25, 26 i 27 de gener, s'ha realitzat la primera concentració al C.A.R. de Sant Cugat, a càrrec de l'entrenador ANDREA BASSI. Per part del P.A. Mataró, han estat convocats POL Torres, Desireé González i Jordi Anfruns.

car2

car1

0
0
0
s2smodern

Un any més, el nostre club ha celebrat el seu tradicional Festival de Patinatge d'estiu, on els nostres patinadors i patinadores ens han ofert un meravellós espectacle de patinatge sobre rodes, tant en l'àmbit individual com a grups i xous. 

19

 9

 

Aquest any, el tema triat ha estat "Petites grans il·lusions", on hem viscut una nit màgica en companyia del Mag Apolo Rex, com no podia ser d'una altra manera donat la temàtica d'enguany. La màgia i aquestes petites il·lusions.

0
0
0
s2smodern

Aquest dissabte 22 de desembre hem celebrat al pavelló Jaume Parera de Mataró el nostre tradicional Festival de Nadal de patinatge artístic.

 Captura20

Ens han acompanyat a l'esdeveniment les patinadores dels col·legis Rocafonda, Mar Mediterrània i Gem, on juntament amb els nostres patinadors i patinadores ens han fet gaudir d'una gran tarda amb les seves actuacions a pista.

Aprofitant l'acte s'ha fet la presentació de tots els nostres patinadors i patinadores que afrontaran la temporada vinent 2019 en les seves diferents categories, iniciacions i grup de promoció.

Des del club volem agrair com cada any la col·laboració de tothom vinculat al club que d'una manera o l'altra fa que aquest projecte funcioni any rere any.

BON NADAL, BONES FESTES I FELIÇ ANY 2019 !!!!

0
0
0
s2smodern

Aquest divendres 6 d'abril ha tingut lloc al Teatre Monumental de Mataró la Nit de l'Esport, on es premien els millors esportistes de la temporada 2017.
Per part del nostre club ha quedat com a finalista en Jordi Anfruns que finalment ha quedat en 4a posició dins de la categoria Infantil masculí.

jordi nit sport

Moltes felicitats !!!

0
0
0
s2smodern