Un any més, el nostre club ha celebrat el seu tradicional Festival de Patinatge d'estiu, on els nostres patinadors i patinadores ens han ofert un meravellós espectacle de patinatge sobre rodes, tant en l'àmbit individual com a grups i xous. 

19

 9

 

Aquest any, el tema triat ha estat "Petites grans il·lusions", on hem viscut una nit màgica en companyia del Mag Apolo Rex, com no podia ser d'una altra manera donat la temàtica d'enguany. La màgia i aquestes petites il·lusions.


1

7

El Club, vol agrair la col·laboració de tothom que ha treballat per fer que aquest esdeveniment sigui possible: entrenadores, monitores, delegades, junta, col·laboradors i socis en general. Destacar també als nostres espònsors com Aigües de Mataró, PetaZetasSobreRodesMataró, i a l'Ajuntament de Mataró per organitzar juntament amb el club aquest acte. Gràcies també a Domino's Pizza per la seva col·laboració amb els nostres esportistes.

3

13

I als nostres patinadors i patinadores moltíssimes gràcies pel seu treball i esforç durant tota la temporada, per entrenar cada dia com ho feu i per fer que aquest esport tingui tant de sentit per tothom que us envolta i us estima. A gaudir de les vacances que ús les heu guanyat.

15

14

21

20

26

Ens veiem al setembre. Bones vacances per tothom !!!

0
0
0
s2smodern